Website en nieuwe single

Website nieuws

Vandaag, 15 augustus, is de dag dat we de website lanceren met een iets andere uitstraling en wat nog specialer is: in twee talen! Alles dat je wilt weten over Tabby May is nu beschikbaar in het Nederlands hier op www.tabbymay.nl en in het Engels op www.tabbymay.com.

We hebben veel werk verzet, we hebben nieuwe dingen toegevoegd zoals een nieuwe pagina met links, en heel binnenkort zullen we wat fotoalbums plaatsen met zowel ouder als recent materiaal. Er zijn al meer video’s beschikbaar en de repertoirelijst is up-to-date en bevat meer dan 130 songs.

Nieuwe single

Release 11-08-2015: de single 'Loner in London town'Elf augustus was de dag waarop de eerste officiële release van een Tabby May single plaatsvond! Het nummer ‘Loner in London town* is gereleased naar 14.700 radiostations over de hele wereld en het schiet al omhoog in de Nederlandse downloadlijsten. Op de eerste dag kwam de song binnen op de vijfde plaats in de Blues/Country-lijst, vandaag na vier dagen is het opgeklommen naar de algemene downloadlijsten en staat daar op de tweede plaats!

Plugger Geert Hakze** en platenlabel Angelsrecords** doen hun uiterste best om de single te promoten en Tabby May zo goed mogelijk te ondersteunen, waarvoor we ze enorm dankbaar zijn!

* verkrijgbaar op iTunes
** zie de links-pagina voor links naar hun respectievelijke websites
Tabby May in je Facebook-nieuwsfeed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>