Heb jij de single al gekocht?

2015-08-11 - Loner in London town - Tabby May singleDe nieuwe week is aangebroken en natuurlijk moesten we direct kijken waar de single ‘Loner in London town‘ nu staat in de algemene downloadlijsten. Helaas, hij is van nr. 2 gezakt naar nr. 3.

Ons verzoek is dus aan alle Tabby May-fans om de single te kopen en dit ook door te geven aan je vrienden, zodat ze weer stijgt in de lijsten! (Op de linkspagina staan de links naar de downloadsites. Uiteraard ook verkrijgbaar via iTunes).

Omdat het natuurlijk best bijzonder is om met een eerste single al direct Tabby May nr. 2 in algemene downloadlijstzo hoog in de algemene downloadlijsten terecht te komen, plaatsen we hier een screenshot die Angel van Angelsrecords twee dagen geleden gemaakt heeft toen ‘Loner’ nog op nr. 2 stond. Het blijft leuk om te zien!

Hoe het verder zal gaan met deze eerste release? We zijn heel benieuwd en we houden je zeker op de hoogte! Aanstaande zondag staat Tabby May weer op het podium, ditmaal in El Elefante in Benalmádena (Costa del Sol, Zuid-Spanje). Ben je toevallig (of niet zo toevallig) in de buurt, kom dan kijken en luisteren!

2015-08-23 - El Elefante, Benalmádena

Tabby May in je Facebook-nieuwsfeed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>